097-70-87-903
093-70-35-906
095-07-64-306
057-75-47-872
УТЕПЛЕНИЕ КВАРТИР И ДОМОВ В ХАРЬКОВЕ
УТЕПЛЕНИЕ СТЕН, ФАСАДОВ, БАЛКОНОВ, ЛОДЖИЙ

Вплив гормону росту на IGF-1: як це відбувається?

Гормон росту (ГР) і інсуліноподібний фактор росту-1 (ІФР-1) відіграють ключову роль у розвитку, рості та регенерації організму. Саме соматропін стимулює печінку на більш активну продукцію IGF-1.

Разом з тим Гормон росту https://farm-market.com.ua/gormoni-rostu збільшує біологічну доступність виробленого інсуліноподібного фактора росту для інших тканин організму. Він пригнічує білки, що зв'язують ІФР-1 (IGFBP-3).

Через інсуліноподібний фактор росту соматропін має додатковий анаболічний вплив на організм спортсменам

 Це проявляється наступним чином:

  • ІФР-1 діє на хрящові пластинки епіфізів, сприяючи подовженню кісток. Він також стимулює ріст м'язових волокон і синтез білка.
  • ІФР-1 збільшує поглинання глюкози м'язами та жировою тканиною і стимулює ліполіз (розщеплення жирів).
  • ІФР-1 сприяє виживанню нейронів і покращує когнітивні функції. Це прискорює час реакції і допомагає зробити тренування більш інтенсивними.
  • Покращується імунний відгук на різні подразники.

Оскільки рівень гормону росту та ІФР-1 природним чином знижується з віком, з часом прогресують вікові зміни, такі як втрата м'язової маси, остеопороз і зниження когнітивних функцій. Додаткові дози, що комбінуються з активними тренуваннями, допомагають підтримувати гарну фізичну форму спортсменів більш тривалий термін.

Якщо вас зацікавило це питання, купити гормон росту ви зможете в інтернет-магазині спортивних препаратів Farma Market. Переходьте за посиланням в онлайн каталог. Там же ви зможете отримати консультацію професійних тренерів.